Nejnovější recenze ze sekce Speciální péče o pleť
- kvalitní krém
- produkt již znám z dřívějšího užívání, je vhodný i pro alergiky a problematickou pleť, je i velmi osvěžující
- Zklidňující krém na citlivou pleť s tendencí k začervenání či pleť s rosaceou. Okamžitě zklidňuje, snižuje začervenání a působí preventivně proti jeho vzniku a návratu.
- Vyšší cena
Super krém, neucpává póry, hypoalergenní (minimalizuje alergické reakce),příjemná, lehká a neolejová “krémová“ textura, která zaručuje příjemné a snadné nanášení,
tvoří vynikající základ pod make-up. Trvale a dlouhodobě působí proti přechodnému a intenzivnímu zarudnutí vzniklého vlivem podráždění (počasí, emoce, diety, teplo atd.) i proti zarudnutí permanentnímu (malé, viditelné cévky).
Je mi moc prijemne, krasne voni
La Roche Posay Denní hydratační fluidní krém pro citlivou pleť Toleriane Dermallergo Fluid Moisturizer 40 ml
- Nemastí, ale zvláční pleť.
Na doporučení lékaře
Jsem spokojená.
Skvely
- Doporučeno kožní lékařkou - na citlivou pokožku - funguje.
- Vyšší cena, ale pokud pomáhá není co řešit.
Objednala jsem poprvé, ale vím, že skoro všechny termální vody jsou velmi příjemné hlavně na léto. Balení 1+1 je výhodné a cena také. Na dovolenou k moři použije celá rodina...Zkušenost mám s term.vodou od firmy La roche
posay-také super.
:-)
- Zlepšuje viditelnost rozšířených zilek
- Hydratace a výživa
- Příjemná textura a vůně
- Hypoalergenni složení
- Denní a noční péče
- Žádná
S kremem jsem velmi spokojená. Mohou používat i ti co problém s cervenanim a zilkami nemají pro své hydratacni a vyzivujici vlastnosti.
Vyhovuje zejména po oplovani
chce to nějaký čas. Zatím je to dobrý.
- Pro kůži batolete nejlepší účinek
- FUNGUJE
Velmi dobrá termální voda na citlivou pleť, zde navíc za velmi dobrou cenu. používám roky, doporučuji.
- Dcera je zatím spokojená. Pleťové tonikum používá teprve chvíli...
cena
S krémem jsem spokojená.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »