Nejnovější recenze ze sekce Speciální péče o pleť
Na příznaky lupénky je to dobrá volba.
Jsem velmi spokojena. Děkuji paní kožní lékařce, která mě Biodermu Sensibio AR doporučila.
Na rozaceu jsem vyzkoušela několik produktů a žádný neměl tak vynikající účinek.
skvělý krém na přecitlivělou pleť, objednávám si ho zde řadu let a vždy za příznivou cenu
Výborné mléko na citlivou pleť
- Mírně hojí pupínky
- Po použití náplasti přes noc je do rána pupínek méně červený, není zanícený, je zklidněný
Toner je součástí řady značky,kterou používám.Jako takový doplňuje a podporuje účinek cetkový efekt.
- Zkušenost výborná, pokud chcete zachovat mladistvou pleť, je tento hydratační sprej základem.
Příjemný, rozjasňující pleť. Hydratační.
- Příjemný, hezky se vstřebává
- Hezká vůně
Spokojená. Používám opakovaně.
Tento AR krém mi doporučila známá. Jsem s ním velice spokojena, je jemný, dobře se roztírá, bez parfemace a po ročním používání mohu říci, že zklidňuje začervenalou pokožku.
- Nejlepší krém na růžovku.
- Opravdu pomáhá.
- vynikající péče o pleť, která má kupodivu i trvalejší efekt a nemizí hned po jednorázovém použití
- chytře namíchané složení, které nezničí člověka ani přírodu
- Na tváři vytváří fluid bohužel takový „zářivý“ film. To má být pravděpodobně ten „rozjasňující“ efekt, ale ve skutečnosti tak s fluidem opravdu není možné vytvořit „nahé“, „neviditelné“ líčení. Nemám ráda make-up jako masku, takže nakonec používám mimo den pouze jako péči o pleť, nikoliv na denní nošení pod makeup.
Uriage Roséliane vyživující denní krém pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání 50 ml
Přidáno: 17. října 2024
(naposledy upraveno 17. října 2024)
Zakoupeno v EUROPARFÉMY.CZ
příjemný, dobře se roztírá a hlavně mi dělá dobře na moji pleť s rosaceou...
- zadna
- účinnost
tento krém používám několik let,jsem maximálně spokojena
kvalitní mast
- efektivní
- Doporučím, používám jako součást ranní i večerní péče.
- Pleť tato výživná sprcha velmi svědčí.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »